Szerintetek meddig lesznek még szúnyogok?
5!
Mi Forestót használunk és emellé este bio sprayt ami a szagával riasztja a szúnyogokat, mert a Foresto csak kullancs és bolha ellen jó.
Előtte Advantix volt, de érdemes megnézni a leírást, mert reklámozzák, hogy mennyire jó, kullancs-bolha- és szúnyog ellen, de nem azok ellen a szúnyogok ellen amik állandóan csípnek! Láttam hogy ugyanúgy megy rá a szúnyog, hogy megcsípje. :( Akkor néztem meg, hogy hoppá az ellen nem is hatásos ami állandóan agyoncsíp ha kimegyek és lényegében azok a fajták amik ellen jó nálunk a ház körül nincsenek is. :D
Ha jól látom a Scalibor is csak 2 fajta ellen tud védeni, a lepkeszúnyog meg a dalos szúnyog ellen. Vagy neked mi a tapasztalatod?
7!
Nálunk annyi szúnyog azért szerintem nincs, persze erdő közelébe ilyenkor nem nagyon megyünk kirándulni vele, de eddig úgy néztem bevált a nyakörv, mert ha látom hogy repül a szúnyog a kutya felé, mire odaérne elfordul és elröpül. Mondjuk azt nem tudom, hogy tényleg jó e nyakörv 6 hónapig, egyelőre most tartunk a 4. hónapnál és eddig még jó. Kullancsa sem volt mellette még. De lehet következő nyakörvnek mi is másikat próbálunk ki. :D
Az Advantix az nekünk sem vált be, pedig az állatorvos beszélte ránk. Aztán itt nálunk van egy kisállat kereskedés az utca végén és ott mondta a tulaj, hogy ami jó a szúnyog ellen, az nem jó a bolha ellen és fordítva ugyanígy. Ő ajánlotta a Scalibort. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!