Pók, három szögből. Mi ez?
Ez ugye darázspók? Életemben a legnagyobb pók, amit élőben láttam. Max 17 millimétert írnak, de saccra 2 és fél centisnek hat, szinte mint egy dongó, vagy egy kisebb cserebogár, akkorának látszik a kertemben...
Alulnézet:
Felülnézet:
Oldalnézet:
Szemből (csáprágók látszanak):
A korrekt válaszokat köszönöm, viszont mindenesetre ha valaki gúnyolódni akar, akkor nem ez a topic számára megfelelő... Mo-on fotóztam-e... Én is tudom, hogy gyakori Mo-on a darázspók, de sajnálom, mégse voltam biztos abban, hogy az-e.
Nem tudom, egyeseknek miért fáj, hogy nekem tetszenek a pókok, és megörökítem a magam számára, meg akkor is, ha nem vagyok biztos a fajukban és itt megkérdezem... Tisztában vagyok vele, hogy ezek nem különlegesek hazánkban. Nem értek a pókokhoz, csak érdekesnek tartom őket. Nem érthet mindenki mindenhez...
Semmi gond, de valahogy nem értelek. Ugyanis a darázspók egyáltalán nem ritkaság, a szakértők szerint, csak én valahogy nem nagyon futottam még bele, és bizonytalan voltam, hogy tényleg darázspók-e. Gyerekkoromból rémlett fotó róla, aztán megnéztem a wikipédiát. Szóval iróniaként jött le, ahogy fogalmaztál, mintha valami marha nagy ritkaságot fotóztam volna.
Nekem egész egyszerűen csak megtetszett. És nincs fényképezőm, csak régi mobilom, tudom, hogy nem valami ász, de meg szerettem volna kérdezni, hogy tuti darázspók-e. Ha egyszer ritkasággal magyarázod a te eseted, akkor pláne iróniának tűnik a korábbi hozzászólásod, de sebaj, semmi gond, csupán furcsa volt a korábbi megszólalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!