Pók, három szögből. Mi ez?
Ez ugye darázspók? Életemben a legnagyobb pók, amit élőben láttam. Max 17 millimétert írnak, de saccra 2 és fél centisnek hat, szinte mint egy dongó, vagy egy kisebb cserebogár, akkorának látszik a kertemben...
Alulnézet:
Felülnézet:
Oldalnézet:
Szemből (csáprágók látszanak):
Wow!!!! Nem lesz építő a hozzaszolasom, ne haragudj, mert sajnos még életemben nem láttam ilyet, de fantasztikusak a képeid! Igazából csak ezért írtam. Eszméletlen, leesett az állam. Magyarországon fotózta??
Esetleg a Magyar Biológiai társaságnak irhatnal ott vannak szakosztályok és elég segítőkészek!
Kedves nyolcas, hát igen, szebbek élőben, mint a fotóimon. :) Nekem a csalános közé szőtt hálót. :) Én sem bírtam ki, hogy ne dokumentáljam magamnak (főleg mert bazi nagy :D ), csak hát bizonytalan voltam, hogy darázspók-e, ezért kérdeztem itt rá.
Egyébként az "Exploreresnek" üzenem, hogy szerintem semmi baj avval, hogy a fotóimat előbb digitálisan felnagyítom valami gagyi képnézegetővel, majd screenshot-ozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!