Fürkészdarázzsal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom hasznosak. Odakint engem sem zavarnak, de harmadik éve építenek fészket a harmadik emeleti lakásomba ODABENT. Először a szekrényebe épített kis sárfészket, következő évben a könyves szekrénybe, most egy üres dobozzal próbálkozik épp, nem akarjuk bántani, próbáljuk elkergetni, de csak visszajön :D
Nincs szúnyoghálónk, párom ellenzi, egyszer raktam fel ilyen tapasztósokat de letépkedte, mert ő szeret kihajolni az ablakon azok pedig folyton nyitva vannak. Egyszer kértem hálóstól árajánlatot nyitható keretes szúnyoghálóra mint pl a teraszajtókon vannak, vagy rolósra, de azt mondta a mi ablakunkra olyat nem lehet rakatni.
2020. jún. 15. 13:30
11/11 anonim válasza:
Igen kérdező így van ahogy mondod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!