Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Többi lány: hogyan ölitek meg...

Többi lány: hogyan ölitek meg a bogarakat?

Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 15:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
#20. Van amelyik rovar kifelyezetten bennt érzi jól magát. Meleg van, pára, és jó búvóhely a petéknek akik amikor kikelnek a lárvák jót lakmároznak a lencsédből, lisztedből, rizsből. Egyes bogarak a szőnyeget vagy a ruhát rágják meg.
2020. jún. 6. 18:28
 22/29 Csocsibubu válasza:
100%
A Gekkót ajánlom! Elegáns, régi módszer a bogarak ellen! Jó még a béka meg a fecske is! :)
2020. jún. 9. 21:47
 23/29 anonim válasza:
100%

Vegyél egy pókfogót. Tökéletes cucc. Mindenhez jó ami nem repül. A barátnőm nagyon örült neki.

[link]

[link]

2020. jún. 9. 22:50
 24/29 anonim ***** válasza:
63%

8. A csótány nem bogár hanem rovar. A bogár meghatározása: ízeltlábú állat aminek van szárnya és azon kitines szárnyfedője.

Miért kéne megölni egyetlen bogarat is? Nem élnek meg a lakásban. Elpusztulnak pár hét alatt ha betévednek. Valamivel ki kell tessékelni őket. Te mit szólnál ha bemennél véletleneúl valaki földjére az meg szétnyomna? A bogaraknak is egy életük van ráadásul sok védett faj is van közöttük

2020. jún. 10. 09:43
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

24.Úgy látszik nem olvastad el rendesen a hozzászolásokat és elkerülted a 15-öst a kérdezőtől. Itt majdnem mindenki vágta hogy az ízeltlábúakról beszél.

Van amelyik éjszaka csipked össze (ányi poloska, szúnyog), van amelyik az ételbe eszik bele (moly vagy lisztbogár lárva, légy, csótány) Ezek kártékonyak, némelyik betegségeket terjeszt. És nem hiszem higy van olyan ember aki a zöldséget a levéltetüvel együtt szereti megtenni. Bár így is meghal, de akkor is ha lemossa a vízzel a mosogatóba.

Amelyik véletlenül téved be azt én se bántom.

2020. jún. 10. 11:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Régebben olyan házban laktunk, amelynek az alagsorában és a pincéjében egy (nagyon jó) pékség müködött. Na, még a 3. emeleten is csótányok rohangáltak, de tömegesen ám ! A szobám falán éjjel mászott fel, aztán rámesett, pont a számra. Csoda, hogy nem kaptam szívrohamot. A papucsomban reggel volt, hogy 10 is volt. K´pzelhetitek, amikor az ágyból kikelve beleléptem... Kiírtani szinte lehetetlenség volt. Aztán vettünk egy sünikét. Mondjuk összeszart mindent, meg egész éjjel ette/vadászta a csótányokat, aludni a sok mocorg´stól nem volt jó; de legalább nem volt több csótány. Mindannyian jól jártunk.
2020. jún. 11. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
26. 😂 Ez nagyon durva
2020. jún. 11. 20:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Köszi ;-)
2020. jún. 12. 00:55
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

A poloskáról röviden:

"Sajátos szájszervük gyümölcsök és más növényi részek – az élősködő életmódra áttért fajoknál: állatok, egyebek közt az ember – nedveinek kiszívására szolgál."

Szerintem ez bőven ok arra, hogy agyoncsapja mindenki a pcsába! Kártevő, és baromi sok van belőle. Nem kell minden élőlénnyel divat-állatvédősdit játszani!

Amiről tudom, hogy kártékony, az támadom, amivel épp tudom. Na persze általában csak ha a házamba tévednek. Leginkább a szúnyogokra, legyekre, sima, és lódarazsakra vagyok pipa. A lódarázsra különösen, mert nyírja a méheket. Bio-kill rovarölővel próbálkozom (más vegyszert nem szeretnék), ezt használom az ablakok, és ajtók körbefújására is. Egyébként papuccsal, légycsapóval, porszívóval, vagy ami épp kéznél van.

Régebben megöltem szerencsétlen pókokat is, mert nagyon undorodom tőlük, de tudom, hogy a legtöbb nálunk élő faj nem bánt, így egy jó ideje ha bent a házban találok, akkor sűrű hidegrázások közepette igyekszem kitessékelni. A kaszáspókokat meghagyom, ha betéved 1-1 a sarokba, ők jó szolgálatot tesznek. Kültéren a lódarazsak kivételével senkit sem bántok.

2020. júl. 27. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!