Hogy tudom távol tartani a bogarakat a lakásból?
Semmi bajom sincsen, ha az udvaron szaladgálnak. Naponta így is 2 naponta takarítanom kell a port mert extrémen allergiás vagyok rá. Nem örülök, hogy két hétig nem vagyok otthon, és ágyazás közben talizok egy kaszás pókkal az ágyamban. Pár napja hidegebb reggelre ébredtem, és nem szekrényből öltözködöm, hanem ruha állványról..A dzsekimről előpattan egy pók..De volt már ugyan ott tücsök is..Nincs annyi időm hogy naponta az egész álló lakást porszívózzam saroktól sarokig, elég port törölni allergiásan a polcokról.
Kérdésem, hogy nem-e létezik (nem spray!!) valami fali készülék, ami falra szerelhető és távol tartja őket?Mintha hallottam volna valami ilyenről a topshopban, de dunsztom sincs hogy hívták már, egy éve lehetett.
Az kevés, hogy "van" szúnyogháló, körbe-körbe is résmentesnek kell lennie, tökéletesen kell illeszkednie.
És körbe kell nyomni szigetelő trutyival a padlót is, vagy szegélyléceket, vagy ami van. De az elmozdíthatatlan szekrények mögött még akkor is megmaradnak a rések, főleg, ha eleve nem használtatok hézagkitöltőt a legutóbbi padlózáskor.
Lehet, hogy ultrahangos rovarriasztó, amire gondolsz. Azt nem ismerem, csak hallottam róla, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!