Letezik sajna én is ugyanebben a cipőben jártam ....ne akard meg tudni milyen én 1 hónapig alig tudtam aludni nem tudtam mi csipked. Teljesen 1 hóna alatt le amortizáltak ...inkább permeteztess te is
2019. nov. 14. 12:02
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos nem erre számítottam, bár el nem tudom képzelni hogy mégis hogy vándorol át. A falon keresztül? pont az írtást szerettem volna elkerülni, /több okból/ mivel mi nem tapasztaltunk semmit.És én abban sem vagyok biztos h náluk az lenne. " Írta hogy talált EGY újabb bogarat" Hogy honnan veszi hogy az ágyi poloska, azt nem tudom, mivel nem írta hogy csípések lennének rajtuk... Persze gondolom hogy ha most szombaton jön hozzá az irtós akkor az úgy is azt fogja mondani hogy persze az.
2019. nov. 14. 12:49
3/6 A kérdező kommentje:
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy milyen jeleket keressek itthon, ha még is lenne? És ha ő most szombaton kiirtatja akkor is feljöhet hozzánk?
2019. nov. 14. 13:02
4/6 anonim válasza:
Magyon lapos kis dögök és alattomosak ...
Simán felmennek hozzátok ajtó alatt is vagy bárhol.
Jelek : férfin kevesebb csípés mert a szőrben nehezebb mozognia . Szinte csak azt a területet csípi ami nem érintkezik ruhával . Nőn több csípés (kevesebb szőr miatt)
Este aktívabb .. falon másznak fel alá..
Fényt nem.kedvelik és a hideget sem..
Ürülék : erdemes ágynemű tartóban esetleg szekrénysarkában kis fekete pontokat keresni . Ha az van akkor van poloska is . Ja és ha össze nyomsz egyett akkor hasonló szaga van mint a nagy mezi poloskának .
Kb olyan pici lehet mint egy szúnyog fele de 100 ft is nagyságúra is megszívja magát ...
Csípése viszket picit ég piros ... nagyjából ennyi
2019. nov. 14. 14:37
5/6 A kérdező kommentje:
ágynemű tartónk nincs, egy ágytakarót szoktam rádobni az ágyneműkre, miután kiszellőztettem.. de csípést / kopp3*/ nem tapasztaltunk. Sőt úgy olvastam hogy ez az undofélék, a házi éllatott is megcsípheti, nos a macseszom kb 90 % -ot velünk tölt éjszaka, és mégsem vakarozik .. hmm most már fogalmam sincs h mit csináljak..
2019. nov. 14. 16:43
6/6 anonim válasza:
Mint említettem nekem volt már dolgunk vele . Hozzáteszem kutyám volt akkor is őt nem csípték MERT SZŐRÖS de mi csordultig voltunk csípessel.
Én sem tudom mit csinálj mert bármi tanácsot adtam Az nem volt jo én permeteztetnék de ha te nem akkor nem majd lesz valami...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!