Hogy kell darazsat szelidíteni?
Utolsó: wow, ezt nem tudtam
Szerintem ha megfelelőek a körülményei, elég táplálék, megfelelő hőmérséklet (társakkal nem tudom, hogy állnak) akkor kisebb az esély, hogy megtámad, de garancia persze nincs... Én kesztyűben próbálkoznék.
A kérdés háttere nagyon fúrja az oldalamat...☺☺☺
Ha a bejárati csengő dobozába vagy az ereszed alá fészkelte be magát, akkor nem tudod megszelídíteni, csak kiirtani darázsirtó spray-jel.
FONTOS! Ha körülötted röpköd, ne mozogj! Várd meg, amíg elröpül! A legnagyobb baj, ha hadonászva kezded elhessegetni magadtól. Támadásnak véli és szinte biztos, hogy megszúr, mégpedig a szemed alatt (vagy azokhoz közel), mert a szemed csillogása is irritálja őt, de CSAK AKKOR, ha hadonászol feléje!!! Nyári hőségben néha akkor is támad, ha csak a közelében vagy. Lényeg, hogy ne akard elhessegetni magadtól!
Hallottam olyanról hogy megtanítottak darazsakat kábítószer megtalálásra ugyanis nagyon jó a szaglásuk
és jutalomfalattal tanítják be őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!