Pókot mivel lehetne a biztonsági kameráktól távol tartani, hogy ne oda szőjön hálót?
A lencsét azért ne kend be semmivel, de az ötlet nem rossz.
Valami eső és idő álló zsiradékkal ha bekened a lencse körüli részt és peremet ahhoz nem tud szálat tapasztani esetleg maga is beleragad, szóval nem tud odamenni odaszőni és így nem lesz pókhálós sem.
Vannak pókriasztók is már (bár én még nem próbáltam), de nem a legolcsóbb megoldás. A spray talán hatékonyabb és nem olyan drága:
Bedobozolod a kamerát úgy hogy csak a lencse legyen kint...
A pókok az eldugott helyeket szeretik.
Gondolom tető kilógó része alatt van, azt meg pl. imádják a törpepókok teleszőni.
"Bedobozolod a kamerát úgy hogy csak a lencse legyen kint..."
A lencse nem véletlenül van besüllyesztve az adott berendezésbe (kamera, fényképezőgép stb...) ami kilóg körülötte az árnyékolás az oldalirányú "becsillogás" ellen véd. Ha a pók látható akkor ebbe a lencsevédőbe szövögetett be. De ez nem igazán elhagyható alkatrész...de lehet félreértem hogy mire is gondoltál.
Eagle: úgy értettem, hogy gondolom nem az esőn van a kamera, mert oda nem sző hálót a pók!
Kb. cipósdoboz nagyságú valamibe beletenni a kamerát úgy, hogy a lencséje a dobozzal egy síkban legyen.
A pókok nem szeretik az ilyen sík felületeket, oda nem szőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!