Lelkiismeret furdalásom van, megöltem egy pókot. Mit tegyek?
Jesszus kérdező...csak hogy tudatában legyél a dolgoknak...
Nem te ölted meg, a pók volt, aki elbénázta a dolgot és nem tudott kimászni. De, ha sikerült is volna kimásznia és földet ér, rálépsz, odacsukod valahova...Nagy eséllyel ugyanúgy érte volna valami. Bizony, sok rovarra rálép az ember és szándék nélkül megöli. Gondolj pl a szúnyogokra, amit lecsapsz vagy riasztóval megölsz, az apró bogarakra, amit nem is látsz, a hangyákra, hernyókra. Sőt, állítólag alvás közben is lenyeli az ember a pókokat, még akár a legyet is.
Értem én, hogy nem akarsz ártani semminek, de ez már túl megy a normalitás határán.
" De, mert én tettem oda a poharat! Amiben víz is volt. Miért nem ittam meg előtte a vizet? Egyáltalán miért hoztam be magammal egy pohár vizet? Ha ez nincs a pók még mindig vígan élne "
Dehogy élne !
Ha megiszod a vizet,akkor meg éjszaka fel kell kelni slozizni,és akkor meg összetaposod !!
Vagy rába szod a wc ajtót !!
Vagy ha már ő neki is ki kell menni pisilni és ő előbb ért oda,akkor te meg gondolkodás nélkül rába szod a wc ülőkét,vagy lehugyozod őt !
Vagy levered a poharat és azzal nyomod össze !
Vagy belerúgsz az asztalba aminek a hatására leesik a pohár,és azért döglik meg a pók...
Tök mindegy ennek a póknak,ez volt a végső állomása !
Ez volt megírva neki,,szóval mindenképpen meg kellett döglenie..
Rá se ránts...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!