Milyen pók ez és hogyan tudnám eltávolítani a szobámból?
Ezt múlthéten fogtam este mikor hazaértem a munkából és a sötét szobámban felkapcsoltam a villanyt. A konvektor alatt volt, gyors rátettem egy poharat mivel csak az volt kéznél, másnap kivittem és megöltem. Aztán volt második fogás is anyuék szobájában és a harmadikat az előbb fogtam meg viszont ez kisebb, de ilyen típusú, mint ez. Ezt most lefújtam Chemotox-al és rátettem egy hamutartót, majd reggel kiviszem. Mit kéne tennem, hogy végleg eltűnjenek?
utolsó hozzászóló
te egy keresztespókot láttál, az szokott fák közé hálót szőni és nagyobb barnás színű.
ez a pók nem készít hálót, hanem a talajon él.
a pókokat nem szabad megölni, ők is segítik a természet egyensúlyának és körforgásának a fenntartását, nélkülük elszaporodnának a rovarok.
100% hogy réti farkaspók, a nem akarod hogy a házad közelébe legyenek költözz hidegebb éghajlatra.
Magyarországon elég elterjedtek, hasonló méretűt fogtam én is gyerekkoromban, Szeged külvárosában a panelrengetegben. Biztos van rá valami riasztó/méreg ami megoldja a problémádat, csótányos szaki tuti tud valami megoldást. Nem túl drága, nálunk nemrég volt szakember csótány megelőzés miatt, 15 perc alatt megvolt és 3000 Ft-ot kért el érte.
Update: Az előbb is fogtam egyet mikor mentem ki a fürdőszobába, a küszöbön üldögélt viszont természetesen nem voltam hülye, hogy eltapossam vagy valami mivel tele van gyerekekkel amint látjátok, lehúztam a wc-n.
tessék?:D
mi az, hogy gáz?
mintha mi tehetnénk róla, jézusom:D
tömeges???
lol nem 100 db pók jelent meg 1 hét alatt haver
rendetlenség, rossz szigeteltség?
szinte minden második héten végzünk nagytakarítást mindenhol plusz 1 éve lett újrameszelve minden és új ajtók, ablakok
akkor is bejöhetnek ha szellőztetünk mert akkor az ajtót is kinyitjuk néha este is
Szervusz kedves kérdező!
Most is fenn áll a helyzet?
Keress fel egy szakértőt, illetve ha van lehetőséged, az eredeti ajtó elé tégy szúnyoghálós ajtót.
Üdv.: Egy hasonló problémával küzdött ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!