Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Milyen pók ez és hogyan...

Milyen pók ez és hogyan tudnám eltávolítani a szobámból?

Figyelt kérdés

Ezt múlthéten fogtam este mikor hazaértem a munkából és a sötét szobámban felkapcsoltam a villanyt. A konvektor alatt volt, gyors rátettem egy poharat mivel csak az volt kéznél, másnap kivittem és megöltem. Aztán volt második fogás is anyuék szobájában és a harmadikat az előbb fogtam meg viszont ez kisebb, de ilyen típusú, mint ez. Ezt most lefújtam Chemotox-al és rátettem egy hamutartót, majd reggel kiviszem. Mit kéne tennem, hogy végleg eltűnjenek?

[link]

2019. aug. 17. 21:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
72%
Azt a rohadt,én ilyet múltkor a kertben két tuja között láttam,majdnem lefejeltem a hálóját.Én a slaggal nyomtam le forró vízzel.Ha látsz még ilyet,akkor valamivel csapd le vagy fojtsd őket vízbe.Ha meg állandóan jönnek,akkor szakembert kell hívni,mert lehet hogy egy egész család van valahol (amúgy az milyen durva lenne).
2019. aug. 23. 10:33
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

utolsó hozzászóló

te egy keresztespókot láttál, az szokott fák közé hálót szőni és nagyobb barnás színű.

ez a pók nem készít hálót, hanem a talajon él.

a pókokat nem szabad megölni, ők is segítik a természet egyensúlyának és körforgásának a fenntartását, nélkülük elszaporodnának a rovarok.

2019. aug. 23. 15:40
 33/40 anonim válasza:
100%

100% hogy réti farkaspók, a nem akarod hogy a házad közelébe legyenek költözz hidegebb éghajlatra.

Magyarországon elég elterjedtek, hasonló méretűt fogtam én is gyerekkoromban, Szeged külvárosában a panelrengetegben. Biztos van rá valami riasztó/méreg ami megoldja a problémádat, csótányos szaki tuti tud valami megoldást. Nem túl drága, nálunk nemrég volt szakember csótány megelőzés miatt, 15 perc alatt megvolt és 3000 Ft-ot kért el érte.

2019. aug. 26. 21:30
 34/40 A kérdező kommentje:

Update: Az előbb is fogtam egyet mikor mentem ki a fürdőszobába, a küszöbön üldögélt viszont természetesen nem voltam hülye, hogy eltapossam vagy valami mivel tele van gyerekekkel amint látjátok, lehúztam a wc-n.

[link]

2019. szept. 13. 20:48
 35/40 anonim ***** válasza:
71%
hát ez undorító, milyen házban lakhatsz te...
2019. szept. 13. 22:36
 36/40 A kérdező kommentje:
bármilyen házban lehet a csótánytól kezdve bármi szóval hagyd ezt a negatív minősítést, kösz kösz
2019. szept. 13. 22:47
 37/40 anonim ***** válasza:
71%
társasházban csótány igen, mert ott nem csak tőlünk függ, de ilyen pókok tömeges jelenléte nagyon gáz, eléggé rendetlenek lehettek, vagy a ház rozoga, rossz a szigetelése
2019. szept. 13. 23:41
 38/40 A kérdező kommentje:

tessék?:D

mi az, hogy gáz?

mintha mi tehetnénk róla, jézusom:D

tömeges???

lol nem 100 db pók jelent meg 1 hét alatt haver

rendetlenség, rossz szigeteltség?

szinte minden második héten végzünk nagytakarítást mindenhol plusz 1 éve lett újrameszelve minden és új ajtók, ablakok

akkor is bejöhetnek ha szellőztetünk mert akkor az ajtót is kinyitjuk néha este is

2019. szept. 14. 00:45
 39/40 anonim ***** válasza:
71%
akk vegyél szúnyoghálót, mi csak épp hogy kinyitjuk az ajtót, ha kimegyünk, nehogy szúnyog, légy bejöjjön
2019. szept. 14. 00:59
 40/40 anonim ***** válasza:

Szervusz kedves kérdező!

Most is fenn áll a helyzet?

Keress fel egy szakértőt, illetve ha van lehetőséged, az eredeti ajtó elé tégy szúnyoghálós ajtót.

Üdv.: Egy hasonló problémával küzdött ember.

2019. nov. 3. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!