Ezüstös pikkelyke - szabadulni akarok tőle! Honnan tudjam, hogy végre eltakarodott a szobámból?
Az egész akkor kezdődött, amikor pár hete lefekvéshez készülődtem... Nyugodt szívvel igazítom a párnáim, erre látom, hogy valami átrohan mellettem az ágyamban!!!!
Elkezdtük irtani ezt a dögöt először Morteinnel. Annak a hatására előjött minden alkalommal jó pár darab, kicsi is, nagy is.
Aztán váltottam Insecticide 2000-re, mivel papagájaim is vannak, hátha a Mortein nagyon káros rájuk. Erre nem jött elő egy sem, remélem azért pusztulnak ott ahol bújkálnak...
Na de honnan tudjam, hogy megszabadultam-e tőlük végleg? Azóta nem alszom ki magam mióta az ágyamban rohangászott az a kis dög 😭
Esküszöm a hangyáknak jobban örülnék!
Véglegesen egészen biztos nem fogsz tőlük megszabadulni, tekintve, hogy 300 000 000 éve vannak jelen a földön , a modern ember meg 10 000 éve létezik, valószínűleg az ükunokád ükunokája se fogja tudni kiirtani őket.
Szóval bármikor előjöhetnek.
Amúgy szerintem aranyosak.
Van páramentesítőm és rengeteget szellőztetek. Gyakorlatilag mindent megvan, amivel a net szerint távol tarthatom őket. Mégsem tudok nyugodtan a szobámban tartózkodni... nem tudom miért, de engem nagyon iszonytatnak ezek a lények brrr!
Más lakásában, vagy valahol távol a szobámtól lehet én is aranyosnak tartanám őket de az ágyam azért rohadtul túlzás!
Annyit szeretnék elérni, hogy a szobám mentes legyen tőlük, mint eddig éveken át, hát csak megoldható!
Keresd meg a lyukat ahonnan jönnek.
Fujj bele irtószert és tömdbe a lyukat,lehetőleg valami falazó anyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!