Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Fischer papagáj együtt tartása...

Fischer papagáj együtt tartása más madárral?

Figyelt kérdés

Van egy pár Fischer papagájom. Szeretnék melléjük másik papagájt. Olvasom mindenhol,hogy nem igen lehet velük mást egyben tartani.Viszont nekem nyulakkal vannak együtt,szabadon,egy kb 12 m²-es helyiségben. Így sem lehet? Vagy ha hozok melléjük még egy pár Fischert? Úgy összeszoknak?

köszönöm.

2019. júl. 12. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem vannak illetve voltak Fischer papagájaim.

Őket mentettem rosszul voltak tartva egy ismerősnek ingyen nekem adta őket

Egy pár volt a tojó folyton tojást rakott majd megette, illetve vagy nem kelt ki

Hullámos papagáj párt vettem melléjük eleinte kicsit féltek tőlük aztán kicsit harcoltak de lenyugodtak jó pajtik lettek.

Azért lehetett látni hogy terrorban vannak tartva a hullamosok ha adtam nekik kaját a Fischerek ettek először addig elzavartak őket ez az almával, repaval is így volt.

Majd egy napon esti etetésnél láttam hogy egyik Fischer a fiú a kalitka alján van halottan na mondom ezzel mi történt. Rá pár napra a tojó elkezdett párosodni a hullamossal ebből oké nem lett tojás. Aztán kB rá egy jó 2 hónapra a tojó hullámos is feküdt a kalitka alján a családtagom aki akkor otthon volt szörnyű madár verekedesre lett figyelmes és aztán megláta a madár hullajat.

Azóta a hullámos hím és a Fischer tojó remekül el vannak. Tojja a tojásokat de nem kelnek ki. Azt vettem észre hogy vele sokkal jobban elvan mint a fajtatársával amikor kotlot akkor a hullámos az oduba vitte be neki a magokat hogy egyen ha kijott akkor addig bement a hím ezt a másikkal nem csináltak.

A saját véleményem erről az hogy ezt kitervelték hogy ők akadály nélkül egy párt alkothassanak:D

Meg próbálni meg lehet először úgy szoktad össze őket hogy egy kisebb kalitkaba a helyiségbe teszed őket ne egyből össze rakni őket

2019. júl. 19. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:
A nyulak és a madarak jól megvannak? Nekem nyulam vannak, most készül nekik 2,5x4 m-es hely, arra gondoltam mehetne bele egy-két pár madár (kis sándor-t, pennant öt, rosellát ajánlották, a hullámos nagyon kicsi lenne, éppenhogy, de ki tudja dugni a fejét). A hely télen kívülről ponyvázható,de fűtetlen. A lényeg, hogy nem gond az együttartás? A nyulaknak nem gáz, ha a madárpiszok odapotyog? Nem nagyon találtam erről semmit...
2020. ápr. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!