Már a sokadik galambtojást dobom ki az emeletről a földre, de a galambok mindig visszajönnek és megpróbálnak idefészkelni. Hogyan tudom őket véglegesen kiírtanj?
Eszednél vagy? Most ha valakinek nem vagy szimpatikus dobja ki a gyereked az emeletről hogy elköltözz?
Humánusabb módszert nem ismersz mint az értelmetlen gyilkolás? Pl fémszínű szalagok az ablakra eszkábálása, stb...
Ha nem teszel semmit, csak ész nélkül pusztítod a tojásokat, akkor ne várd a csodát. Valószínűleg jó helyet találtak és több galamb pár is bepróbálkozott.
Barikádozd el az ideális költőhelyet, ha ez lehetséges, vagy vegyél művarjút.
Aki a galambok védelmében van ilyen helyzetben, annak még nem volt hasonló problémája a galambokkal. Minden reggel arra ébredni 5 körül hogy turbékolnak eléggé bosszantó. Arról nem is beszélve hogy ha ki akarsz menni a saját teraszodra, a hányinger kerülget a sok szar miatt. Iszonyat pofátlan buta madarak. Nekem ne mondja senki hogy nem buták, én több mint fél éve játszom el egy galambpárral, hogy 1-2 hetente ki kell dobnom a fészküket a tojásukkal együtt, mert még ennyi idő elteltével sem sikerült arra rájönniük, hogy itt nem fog sikerülni utódokat nevelni. Nem tudom hogy ez a 2 galamb ilyen hülye vagy az összes többi is.
Miért probléma ha kidobja a tojást? A csirkéét te megeszed vagy nem? Az mennyivel jobb? Ha kikelnének a fiókák azokat én sem ölném meg, de ha a tojást dobod ki, szerintem az semmivel sem rosszabb erkölcsileg mint megenni a csirke tojását.
Te is egy buta galambszar vagy utolsó
Költözz el egy pincébe távol mindentől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!