Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Tudtok mondani fura, különc...

Tudtok mondani fura, különc neveket háziállatnak?

Figyelt kérdés

Bármilyen állatra megfelel, lehet kutya, macska, hal, kacsa neve.

Eddig összegyűjtöttem ezeket, de egyik sem tetszik igazán, de ilyesmit szeretnék: Kredenc, Bidri, Serpenyő(bár inkább serpi-ként becézve).

De nem muszáj magyar, lehet akár valami szép szó bármilyen nyelvre lefordítva ami szépen hangzik. Én pl próbáltam az álmot lefordítani, de egyik nyelven sem volt annyira szép.

Szóval az a lényeg, hogy ne legyenek átlagosak, mint a Mázli, Buksi, Hercegnő.

Köszönöm a válaszokat:)

2019. máj. 24. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt az utcánkban egy magyar vizsla, úgy hivták, hogy: Iram. Szerintem tök jó név egy kutyának.
2019. jún. 7. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Én sosem adtam előre nevet az állataimnak, mindig kialakult, néha még változott is 😉

Az egyik tyúkom pl. Amortina Turner, mert állandóan énekel és kapirgálni (amortizálni) is szeret 😂

Az egyik kutyánk egy idő után átneveződött Szenzire, mert igen érzékeny lelkű. A másik Csipke lett, de valahogy Csifu lett, mert olyan, mint Shifu mester a Kung-Fu Pandából 😁

2019. júl. 19. 12:56
 13/13 anonim válasza:
Adolf Hitler
2019. aug. 14. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!