Mit csináljak ezzel a madárral? (képpel)
Ma reggel ahogy mentem ki néztem, hogy egy fehér óriásgalamb (magyar óriásgalamb) van kint a kertben a telkünkön. (most nyár végéig ott lakom majd)
Szórtam ki neki lenmagot meg raktam ki vizet, felcsipegette.
50 centinél közelebb nem lehetett menni mert odébb sétált. Ha pedig nagyon erősködtem pár méterrel odébb repült, de idővel visszatért ugyanarra a pontra ahova a magokat kiszórtam.
Ez a fűben van a ház előtt. Ott ücsörög.
Amikor bementem láttam, hogy a kerti pad oldalán ül, de amikor leültem hozzá közel felrepült a ház tetejére. Majd elrepült jó messze.
1 óra múlva kimentem és megint ott ült ahova a magokat kiszórtam. Adtam neki pár szem főtt tésztát.
Nincs rajta gyűrű, nem tudom honnét jöhetett, elég elhagyatott terület ahol a telkünk van (balatonnál egyébként) érdekes, hogy pont hozzám talált ide. Mit akarhat? Kaját? Nincs túl nagy biztonságban hogy a fűben ücsörög, de ha nem tudom kézbe venni nem tudok neki jobb helyet mutatni. Mit tegyek vele ha szeretném megtartani?
Ha fent vagy facebookon, esetleg itt tudnak segíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!