14egylany88 kérdése:
Melyiket lenne könnyebb megszelídíteni? Hullámos vagy nimfa papagály?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 19:22
1/9 anonim válasza:
Amelyik papagájt jobban kézhez szoktatták fióka korában. Ezért is érdemes tenyésztőtől vásárolni, ők általában törődnek ezzel is.
2/9 anonim válasza:
Papagáj :)
Tapasztalataim alapján mindkettőt könnyű, de talán a nimfa könnyebb.
Persze nem karikacsapásra megy, idő amíg felépül a bizalom.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Volt nimfa papagájom kb 2 honap aladt szelídítetem meg viszont volt sok hullámos papagájom de ők mindig párban voltak és vadak maradtak
2019. márc. 25. 20:19
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy nimfa párocskám
Őket börzéről vettem még tavaly tavasszal, 1 hét alatt szelídek lettek
6/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy melyiket könnyebb. A szelidítésnél ugyan lényeges lehet, az adott madár kora, viszont a legtöbb a madár nyitottságán és a szelidítési technikán múlik.
7/9 anonim válasza:
tapasztalatom szerint: nimfa, kissándor, bourk, barát, énekes, ékes, Alexandra, kecske, rozella, pennant, hullámos.
Törpéket semmiképp se, nagyon nehezen szelídülnek, pláne, hogy marhára fáj, ha megcsípnek, haverom ujját el is törték.
8/9 anonim válasza:
Nimfát sokkal könnyebb, nkm már sok volt, készülök most is venni. Amúgy jelenleg 3 madagaszkári nappaligekkóm meg akváriumi halaim vannak
9/9 anonim válasza:
Mi a barátőm huliját 2 nap alatt megszelítítettük. Kb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!