Kezdőoldal » Állatok » Madarak » 2 hete van egy vad nimfa...

2 hete van egy vad nimfa papagájom akinek nemsokára lesz egy párja. Hogy tudnám megszelídíteni? Nagyon fuj rám amikor semmi hirtelen mozdulatot nem csináltam. Próbáltam megkostoltatni vele körtét banánt meg almát de még meg se kostolja.

Figyelt kérdés
Papagáj,vad,szelídítés

2015. nov. 9. 16:07
 1/1 budriii válasza:
Nekem is ez volt a nimfámmal s nem nagyon mertünk a ketrecèhez nyuljsem mert nagyon fujt s most nem tudom hülyeséget mondok - evagy segitek vele de egyre többet nyultam be hozzá s hagytam h mégcsípjen s ezzel rájött h a fujàssal nem sokra megy ez után már azzal nem èr el semmit (s amugy sem fáj ha megcsíp) egyelőre csak még annyira mentem h nem agressziv senkivel már nekem is csak nnem règvan meg... nem tudom h ezzel a válassal segitettem-e vagy csak hülyeséget mondtam de nálam ez bevállt. :)
2015. nov. 14. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!