Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Madárkert/park jó ötlet?

Madárkert/park jó ötlet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy csendes kis helyen egy madárparkot/kertet.Jó ötlet szerintetek?

Egy olyanon gondolkozom mint a balatoni(Rácz család)vagy a keszthelyi.Egy jó családi program helyszíne!

2019. febr. 16. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És értesz a madarakhoz? Na nem arra gondolok, hogy meg tudod különböztetni a verebet a sastól, hanem mondjuk tudod e őket szakszerűen gondozni, ellátni?
2019. febr. 16. 18:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen!Voltam már önkéntes a Hortobágyi parkban!Minden évben járok!Magyarul tapasztalatom van!
2019. febr. 16. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg megkérdezhetnéd azokat, akiknek már van ilyenjük, hogy mire kell figyelni, mire van szükség hozzá. A balatoni madárkertről pl. tudom, hogy van facebookjuk, ott üzenetben nagyon könnyen érdeklődhetsz bármiről.
2019. febr. 17. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a fent említett családokat, valamint Dériéket, a jogi oldaláról. Elég egy rossz szomszéd, és a madarakat elkobozzák, ti meg mehettek a rendőrségre, bírságokat fizettetnek stb..sajnos nem olyan egyszerűek a dolgok, akkor sem ha értesz hozzá.Sok a rosszindulatú, unatkozó ember.

Milyen madarakat?Honnan szereznéd őket?

2019. febr. 18. 22:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy milyeneket azt mág pontosan nem tudom de csak olyt amit lehet tartani vagy esetleg könnyen megszerezhető engedélyhez kötött.Ha nincs megszabva hogy honnan kell akkor tenyésztőktől!
2019. febr. 19. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!