Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Támad a nimfa papagájom, mit...

Támad a nimfa papagájom, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Már szelíd volt, kiengedtük a kalitkából, rászállt a vállunkra, ujjunkra, csicsergett. Most keres valami fényeset, tál, csaptelep, kép, tv-képernyő, lényeg hogy lássa magát, annak bókol. Ha a közelébe megyünk, támad csíp! Lekel takarni mindent, de ez nem megoldás hosszú távon. Pedig sokat foglalkozunk vele! Már ha a kalitkába nyúlok, akkor is tátog. Ha kint repked és nem látja semmiben magát, előbb utóbb odajön kedveskedni, de miért kell először ezt a takarásdit eljátszani?

Letudom szoktatni?

2010. jún. 30. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pont olyan időszakon megy át amikor társat keres magának de mivel csak a tükörképe van neki ezért vele van egész nap. Amint letudja ezt az időszakot valószínűleg vissza áll a régi énje is.
2010. jún. 30. 12:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor most egyelőre ne engedjem ki?
2010. jún. 30. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen tartom azt olyan jó ötletnek. Maradjon minden a régiben hagyd repkedni meg minden, egy idő után letudja ezt az időszakot és normális lesz megint. Csak türelem kell és sok szeretet :).
2010. júl. 1. 01:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok

Igazad van, mert elkezdet párosodó mozgásokat amihez oda tudja dörgölni a fenekét.

Párt nem szeretnék,mert állítólag akkor nem foglalkozik velünk. Tojót nem mert nem szeretnénk szaporítani, kakassal pedig nem tudom hogy jönne ki?

Más megoldás nincs?

2010. júl. 5. 07:49
 5/5 zsiffi válasza:
tegyél rá csőrkosarat
2010. júl. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!