Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Probléma ez? (Bővebben lent)

Probléma ez? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tehát van kettő zebrapintyem akik kb 4-5 hónapja tojtak,és ki is keltették a kicsiket.A kicsik már nagyok,vagyis 4-5 hónapos "fiókák",és mind a ketten hímek.(De már külön választottam őket a szülőktől,mert a szülők már üldözték.)De nagyon furcsán "énekelnek"Van amikor úgy csipognak,hogy olyan mintha valaki késelne egy nőt,és az meg nagyon vékonyak és hangosan sikít.Meg minden egyes "nótát"nagyon elsietnek,nagyon sietve énekelne.(GYORSAN énekelnek egy szóval)De bármikor lássák egymás a szülők,meg a "fiókák"Ha a kertben vannak,akkor is egymás mellett,van a két ketrec.Ha a házban vannak,akkor is egymás mellet vannak.(Amúgy ki vettem a tojásokat,és ki is veszem,nekik,majd mindig,nehogy...)Tehát a kicsik hallhassák a nagyokat énekelni,bármikor.Úgy volt,hogy az állatboltba viszem őket eladni,vagyis ezt gondoltam.De nem mert a hangjuk véget,meg mert megkedveltem őket,tehát nálam maradnak.De egészségesek a madarak esznek,isznak meg minden.Rendbe jön a hangjuk,vagy örökké így maradnak?(De én mindenféleképpen megtartom őket mert megkedveltem a kicsiket)

2018. okt. 24. 14:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, nincs semmi baj, részben természetes is a dolog, olyna szempontból, hogy lassan ivarérettek lesznek, másrészt majd megszokják a szülők nélküli életet. Te nyugodj meg, hagyd a természetre, amjd ő megoldja.
2018. okt. 25. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!