Befogadna a papagájunk egy társat? (bővebben lent)
Tudom hülyén hangzik, de nem tisztázódott, hogy milyen nemű a madár... A csőre sárga, az orra ugyanilyen színű. Akkor milyen lehet?
Nálunk van már 2-3 éve, arra gondoltam, hogy veszek neki egy ellentétes nemű párt, de nem tudom hogyan viselné...
Adnátok tanácsot légyszi??
Köszönöm előre is!
Igen, az :)
Neki simán sárga, kék semmiképp!
Akkor egy kék orrút vegyek?
És kicsit vagy idősebbet?
Nincs időm foglalkozni vele, remélem így jobb lesz neki...
Előző vagyok..
Azért jobb fiút venni, mert ha mégis kiderülne, hogy a tiéd fiú, jobban kijönnek egymással, mint két lány.
Köszönöm a válaszokat! :)
És akkor biztosan lány a mi papagájunk, mivel az orra sárga, igaz?
Kék orrút veszek, minél idősebbet.
És hogy lehet lassan egymáshoz szoktatni?
Csak be kell rakjam a kalitkába, vagy valami...
Ugye ki fognak jönni egymással és a mi madarunk örülni fog az új társnak?! :)
Nem az enyém a madár és ajándék volt.
Veszek párt, csak félek, hogy nem fogadja be...és az egyik válaszoló írta, hogy egy ideig külön kalitkában kell őket tartani, amit én nem engedhetek meg magamnak. :(
Akkor hogyan szoktathatnám össze őket?
Szerintem is fiút vegyél hozzá. És nincs valamilyen ismerősöd akinek van kölcsönbe egy kalitkája? Vagy kérdezd meg az állatkereskedésekben, hogy lehet-e bérelni, egy vagy két hétig egy kalitkát.
És szerintem is úgy szoktasd össze őket, hogy egyre közelebb rakod őket egymáshoz. Vagy a te papagájodat engedd ki, hagy vizsgálja meg a másik kis papit a kalitkán kívül, és így hamarabb összebarátkozhatnak.
Ha meg nem akarod pároztatni majd őket, akkor ne rakj be odút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!