Hullámos papagájunk liheg és bizonytalanul áll a lábán, és nem is olyan aktív, mint szokott lenni. Visszük dokihoz, amint lehet, de addig is érdekelnének vélemények, tapasztalatok. Mi baja lehet?
Én is attól félek, hogy reggelre már hiába vinnénk dokihoz :/ Nem az enyém amúgy, én csak most este tudtam meg, hogy baja van, pedig reggel óta látjták rajta, hogy nem stimmel :(
Amúgy fiatal, szóval nem tudom, mi baja lehet... Mondjuk amilyen kajákkal szokta tömni az öreg (80 évesnek magyarázd el, hogy nem kéne...), simán megakadhatott valami a torkán, de annak durvább jelei lennének reggel óta, nem?
Hát az a baj, hogy a doki messze lakik, valószínű csak azt mondan, hogy vigyük ide vagy oda. Budapestiek vagyunk, nem lenne probléma eljutni egy rendes orvosig, csak sajnos az akarat hiányzik... Én elvinném, de miután jogsim nincs, BKV-zni kéne, azt meg beteg és egyébként is ijedős madárral nem vállalnám, mert valószínű egészségesen is szívrohamot kapna a busz zajától, nemhogy így.
Egyébként most sokat alszik napközben, ébren meg folyton etetgeti a csöngőjét (az a nagy szerelme), többet mint szokta. Még megy neki átugrani egyik rúdról a másikra meg vissza, csak hát bizonytalan kicsit. Meg liheg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!