Szerintetek legyen papagáj a háziállatom? Tapasztalatok?
Az van, hogy szeretnék majd nem sokára egy háziállatot, bentre. Szóval, két állatka jött szóba; gekkó és papagáj. Szerintetek melyik lenne a 'jobb' ?
A papagáj elég szerethető kisállatnak tűnik, gondolom felmászik a vállunkra is, és puszilgat {megcsipked}, ezenkívül még beszélni is megtanítható.
A gekkóról pedig semmit nem tudok végül is, de nagyon tetszenek.
Mit gondoltok?
Sokat kell törődni vele:))
Nekem volt régen 2hullámos papagájom,Pityu és Panni.
Mindig mondták a saját nevüket,meg amikor ki voltak engedve mindig rámszálltak és csipkedtek xDD
Szóval szerintem papagáj(:
De én még ajánlok egyet: Törpenyuszi.
Nekem is van 3db és imádom őket.De nemsokára 4lesz,mert most van egy almunk,és a kicsik most 3hetesek,és megtarthatom az egyiket ha megnőttek^____^
Eredetileg nyuszit akartam én is, de nem engedte muterom, szóval papagáj vagy gekkó. Kiskoromban volt hullámos papagájom, őt is Pityunak hívták ! : D
Most amazonpapagájra gondoltam. :3
15f
Ne ess túlzásba!!!! A hullámos és az amazon között óriási különbség van.
A nagypapagájok érzékenyek és összetettebbek tehát ennyi tapasztalattal ne vegyél.
Kiskoromban volt 1 hullámos párunk de amikor elköltöztünk sajnos eladtuk őket. Pár évvel később egy saját hullámost kaptam 9 évesen miután fél év alatt elolvastam az összes megbízható oldalt az interneten. 4 évvel később vettünk 2 nimfát majd 1 éve kaptam 1 nagyobb papagájt is. Én ennyi tapasztalattal(én takarítom,etetem mind a négyet,foglalkozok velük a kezdetek óta) mernék bevállalni egy amazon,jákót,arát,stb.
Tehát te ha jót akarsz magadnak is és a madárnak is nimfát vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!