A nimfa papagájt egyedül kell tartani? (Többi lent)
A hermafrodita virágokat kivéve párba lettek teremtve az élőlények. Az emberek, az orángutánok, a nimfapapagájok, a verebek és a vizisiklók is.
Tehát-sztem nem.
Évekig voltak papagájaim, egyedül hamarabb is elpusztultak, mint párban.
Nagy baromság es állatkinzás.
A nimfa ugyan ugy mint minden papagáj fajta párbann sőt minel nagyobb csapatbann érzi jòl magát
Nagy baromság es állatkinzás.
A nimfa ugyan ugy mint minden papagáj fajta párban sőt minel nagyobb csapatban érzi jòl magát
Háááát... van benne valami azért.
A hullámospapagájokról hallom mindig azt, hogy egyedül nem érzik olyan nagy biztonságban magukat, mint társaságban, míg a nimfákat lehet párba is meg egymagába is tartani.
nekem 2 db nimfikém van, 1 hím és 1 nősti. beszédet tudnak utánozni, szelídek, vadas színűek. IMÁDOM ŐKET, most is rajtam csüng mind a kettő madaracskám!
És igen, nem túl jó nekik, ha nincs párjuk/fajtársuk, de ha tudsz félnapokat foglalkozni a papesszal, csak akkor tartsd egyedül. Máskülönben kicibálja a tollait, agyvérzést kap és elpusztul, mert nem szeretik, ha egyedül vannak, ugyanis minden földön létező madárfaj társas lény!!!
Ha azonban párba tartod a papagájaidat, akkor elég naponta 1-2 órát velük lenni, hogy szelídek legyenek és azok is maradjanak.
De én annnyiraaa imádom őket, hogy nem tudok leszállni róluk(se ők énrólam :D). madfárimádó vagyok a kezdetektől fogva, először rozelláim, utána jópárszor nimfáim és hullámosaim voltak; most pedig megint nimfázok! Egyszerűen úgy tartom, hogy a nimfa a legokosabb és legszebb olcsón kapható papagáj. Azok az esztétikus szürke vagy fehér tollak, meg az a piros arc, továbbá élénksárga fej egyszerűen kib szottul el tud varázsolni!!! Órákra, évekre, örökké!
De tényleg ne tartsd egyedük a madaradat, hacsak nem vagy nyugdíjas, vagy félnapot otthon tudsz lenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!