Lehetséges úgy tyúkot tartani hogy csak 3 naponta tudom etetni?
Szerintem nem azért nem lehetne így tartani, mert az önetető/önitató nem megfelelő, hanem azért, mert nincs meg az állomány felügyelete.
Nagyon sok minden történhet 3 nap alatt. Pl. valahogy kiszabadulnak, valami beszabadul hozzájuk, valaki ellopja őket. Egy vagy több jószág felakad/beszorul valahova. Kapnak egy betegséget, s mire legközelebb látod, a fele elhullik, és már a többi is gyógyíthatatlan. Elmegy az áram, leáll az etető/itató rendszered.
Én nem az etetés/itatás miatt nem csinálnám, hanem azért, mert nem lenne meg az a szükséges felügyelet, hogy legalább reggel-este rájuk tudsz nézni.
Tényleg, most jut eszembe, ha kiépítenél egy 24 órában működő webkamera rendszer, és ha bármi történik, perceken belül oda tudnál érni, és tudnád online követni, hogy az etető/itató rendszered működik-e, akkor lehetséges lenne szerintem. De még így is csak akkor, ha tudod a kamerát figyelni, és tényleg nagyon rövid időn belül ott vagy, ha gond van.
Nem, 3 nap az sok szerintem. Mi sem tudtuk őket egyedül hagyni. Bármi történhet. Max.1 nap reggeltől estig.
Szóval nem, legalábbis sztem nem élnének túl sokáig.
Nem értem ezt a sok "Nem", mert "bármi töténhet" dolgot. Ez csak a saját félelmetek v problémátok. A bármi akkor is megtörténhet ha minden nap rájuk néztek. Legfeljebb hamarabb észreveszed. -
Ha meg tudod oldani a kaját és a friss vizet, nyáron az árnyékot, télen a meleget, miért ne lehetne? A többi a te dolgod. Csináld úgy,h ne tudjanak kiszökni, ne fogja meg a sas😂, stb, oszt" jó napot.
Csak azért mondom, mert voltak tyúkjaink, a nagyszüleimnek is voltak tyúkjai,és bizony naponta mentek a helyre ahol tartották őket,mert nem ott laktak. Egy napnál többet nem lehetett hagyni.
Persze azóta lehet digitalizálták a tyúkokat, meg a gazdaságot is.
Azt hiszem nagyon megvisel a napi pesti tömegközlekedés, hogy leállok egy ilyen ...válaszolóval vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!