A verebek milyen intenzitással, naponta hányszor etetnek meg 1 fiókát?
Ha tollas es a kozelben voltak a szulei, nem kellett volna elhozni. A verebfioka nehez ugy, sokszor ehsegsztrajkba allnak, ragaszkodnak a fajtajukhoz. Legjobb lenne visszavinni oda ahol talaltad, ha nincs veszely (kutya, macska, jegeso, stb) es ha keresik a szulei. Folyamatosan etetik (a rigok pl 5-10 percenkent valtjak egymast, lattam), kb 30 perc/1 orankent kene. Lisztkukacot kellene adni neki, vitaminos vizbe es kalciumba/porra tort tojashelyba martani, valamint meg lehet kinalni magkeverekkel. hogy puhabb legyen fel szoktam fozni a magokat.
de a legjobb lenne ha visszavinned
Csontit NE.'Csontkukacot ne adjunk, mert a nem megfelelően tisztított, előkezelt csonti a tenyésztési módja miatt súlyos fertőzéseket terjeszthet'-madárkórház honlapja
Mehet főtt tojás is, és kálcium! Tablettát porrátörni, belemártani a kaját. Hiánybetegségek alakulhatnak ki a nem megfelelő táplálásnál. Óránként 4 légy nem kevés kicsit? Repülni tud? Ha igen, tényleg vissza kéne vinni.
Nahát ezen mekkorát röhögtem, veréb, aki epret eszik. Volt egy varjam amleyik meg a paradicsomért élt-halt. A burgonya valamiért nem jó, azt ne, talán mert puffaszt. A tehéntúró az nagyon jó, mehet nyers csirkehús is fehérjeként, a darabok mindig a csőr méretének a fele legyenek (ált.)
Nem igazán lehet túletetni őket, tehát amíg kérnek, kell adni
Sok sikert!
Fárol valo eper ez. Azt adom neki amit en latok, hogy az udvaron a nagyobbak eszik. Turot akkor adok meg neki
Zsiros kaja mehet? Vagy azt ne? Marmint van ilyen teli eleseg nekik, amit ki lehet kotni. Inkabb feherje es kalcium?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!