Csíp a hullámos papagájom. Mit csináljak?
Vegyél vissza kicsit a tempóból, még ne egyen a kezedből, csak tartsd neki a kölest messzebről. vagy csináld két kézzel: az ujjad tedd az ülőfa elé, és a kölest úgy próbáld neki adni, hogy arra figyelljen ne az ujjadra és így legyen a kezeden. Amikor az ujjadon van, ne álljanak össze-vissza az ujjaid, hogy ne legyen a kellőnél több érdekesség benne.
Szenim pl akkor csipked (nem csíp, nagyon óvatos.) a legtöbbet amikor a tenyeremen ül, vagy össze-vissza tartom az ujjaim mert lusta vagyok összerendezni őket... Akkor sose csipked mikor teljesen egyenes a tenyerem vagy a karomon ül. (huli is tud ülni karra)
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó válasz adótól szeretném kérdezni hogy a dédnagynénéd hogy szoktatta le a csipkedésről?
Csípd vissza. :D
Szerintem úgy szokatta le róla kérdező,hogy mondjuk felkívánkozott a kezére a néninek,és ha csípett,letette.
Nem vagyok igazán jártas ebben a papagáj világban,de lehet,hogy volt annyi esze a madárnak,hogy ha nem csíp,akkor jobb dolga lesz.
Vagy pont fordítva is elsülhet:még inkább csipked,amíg el nem éri,amit akar.
Ezt csak feltételezem... :)
Biztosan foglalkoznak ezzel is weboldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!