Az baj ha a hullámos papagájom majdnem egész nap hátratett fejjel ül, de van amikor meg fél lábon áll?
Figyelt kérdés
Április-ban lesz 9 éves fiú.2008. okt. 30. 08:54
2/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fázna mert alig van nyitva az ablak és a szobában legalább 20 fok van.
2008. okt. 30. 09:03
3/10 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen(bár nekem nimfáim vannak)!!!Nem hiszem,hogy baj lenne,hiszen úgy pihen,és az eleve egy jó dolog,hogy fél lábon teszi ezt!!Meg szerintem 9 évesen már nem olyan fiatal,és gondolom többet szeretne pihenni!Ne aggódj!
4/10 anonim válasza:
szia, egyet értek az előttem szólóval! nekem is hullámosom van, és ő is hátratett fejjel, néha fél lábon pihen... valószínű, hogy idősebb korban már könnyebben kifárad, ezért többet is kell pihennie
azért amikor veszed az eledelt neki az állatkereskedésben, nyugodtan megkérdezheted az eladótól, hogy lehet-e más oka a sok pihenésnek...
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 30. 13:28
6/10 anonim válasza:
Szerintem ha egésznap ezt csinálja az nem túl jó. Élénkebbenek kéne lennie. Bár ha egydül tartod akkor végülis érthető, ha viszont van társa akkor nemnagyon tudom miért csinálja.
7/10 A kérdező kommentje:
Van még két társa azok 3 évesek
2008. nov. 5. 14:55
8/10 anonim válasza:
Nekem is van hullámosom és nekem akkor állt féllábon amikor zsibbadt a lába!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos pár hónap múlva meghalt ez a madaram :(.
2010. ápr. 8. 07:12
10/10 anonim válasza:
Meghalt??? én úgy tudtam hogy ezek 19 évig is elélnek? vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!