Esznek a madarak főtt zöldbabot?
Figyelt kérdés
Csókákra, varjakra, galambokra gondolok, szoktam a parkban kirakni nekik kenyeret, főtt rizst/gerslit, arra lecsapnak, de a zöldbabban nem vagyok biztos. Köszi!2018. febr. 15. 16:00
1/5 anonim válasza:
Megesznek azok mindent. Ma láttam, hogy csokipapírból csipegették a maradékot.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2018. febr. 15. 16:09
3/5 anonim válasza:
A hüvelyesek nemigazán jók nekik, mert puffasztanak. Én inkább nem adnék. De valószínű, megeszik.
4/5 anonim válasza:
Ez a három, amit írsz, szenzációsak. Az első kettő hihetetlen intelligens, volt, álltam a buszra várva, leszállt a háztetőre a kormos varjú, és odadobta nekem a diót, hogy törjem fel neki. Ma is állok a buszmegállóban, hát a galamb ott totyog körülöttem. Mert megszokta, hogy az embertől kaját kap. Mondtam neki, hogy "Öcsi, nincs nálam semmi!", de már komolyan azon gondolkozom, hogy madáreleséget fogok hordani a zsebemben, mert itt is van mind a háromból bőven. Varjak a kedvenceim.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is a varjak :) Tudják hány óra körül megyek ki a kutyámmal a parkba, már néznek, "beszélnek", várják a napi kaja adagot. Minden nap viszek valami hamit nekik. Nagyon intelligens állatok, anno nem voltam nagy madárbarát - kutya volt az Isten -, de az eszességük levett a lábamról :)
2018. febr. 15. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!