Mi az ideális vastagsága az ülőrúdnak a kanári számára?
"Hím-e vagy tojó? Erre a kérdésre sajnos nem tudok választ adni, mert ezt nem sikerült megállapítanom. Az mond valamit, hogy csicseregni szokott, nem énekelni?"
Igen, persze: csak a hímek fütyülnek, a tojók pedig csicseregnek (kivéve: kb. ezerből egy tojó megtanul unalmában fütyülni...)
Szerintem nem írtam rossz tanácsokat, de valaki "mégis volt olyan bátor és merész", hogy leszavazott. Na de legyen vele boldog.
Kedves Kérdező! Legyen sok örömöd még a kis kanáridban, vigyázz rá, és azért még olvass utána, hogy mi neki a legjobb. Vannak szakmai fórumok is, ott böngészhetsz. (illetve szívesen segítek én is, ha kérdésed, problémád van - nekünk is már kb. 9-10 éve vannak madaraink) üdv.
Kösz!
Ami ezeket a lepontozásokat illeti, ezt már én is észrevettem, hogy hiába adok egy kérdésre akármilyen jó választ, akkor is akadnak olyanok, akik lepontoznak (sőt, nem is kevesen). Régebben ez nem volt, ez a lepontozásos divat az utóbbi egy-két évben jelent meg, ezért aztán ha tehetem, inkább privátban válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!