S. O. S Sürgösen választ várok! : - ) Mik lehetnek ezek? Lehet hogy papagáj atkák? Vagy bolhák? Többi len!
Ma kivettem a hullámos papagá oduját, megnézni a kicsiket.És amikor levettem az odu tetejét,és látom hogy ilyen kis apró fekete élösködök vannak benne, és ugy látom hogy levannak petézve vagy mi.
És rengetek van belöle, nem csak abban az egy oduban hanem a többi ben is , a kis résekbe, és nyilásokba vannak benne.Légyszi segítsetek, hogy mi lehet ez és mivel lehet kiirtani öket.Nem tudom, lehet h még a papagájokba is van, lehet h bele mentek a tolluk ba.Igazság szerint elég rég takaritottam ki a ketrec alját..:S.Lehet hogy azért?
Sajna képet nem tudok küldeni azokrol az élösködökröl.De ha nektek van tippetek, és tudtok linket küldeni akkor nagyon megköszönném, a válaszokat elöre is kössz:D
azért,persze
hogyha nem takarítottad ki régóta
minden állatnál ez van ha sokáig nincs kitakarítva,
tehát az ok már megvam :)
de hogy mikezek:)
engem is érdekel :S
a nyulamat is megszálták..... :S
3 napig nem takarítottam...:(:S
itt a közelbe nincs állatpatika sajnos.:S
mi a neve annak a szernek ami kiirtja öket?
Az állatok védelmére alkalmazható még az Insecticide 2000 spray, amely permetrin és biorezmetrin hatóanyagával közvetlen ölőhatását 3-4 héten át fejti ki. A készítmény közvetlen a díszmadarakra, díszbaromfira és a berendezési tárgyakra egyaránt szórható, továbbá hatékonynak bizonyult az élősködők búvóhelyein alkalmazva is.
Találtam egy ilyet.
Szerintetek ez hatásos lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!