Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hol lehet venni kolibrit,...

Hol lehet venni kolibrit, vagy honnan szerezzek és hol tartsam?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Védett állatot nem tarthatsz!!! Különben mehetsz a börtönbe és leűlheted!!!
2010. jún. 4. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kolibri egy pici költözőmadár, 8-10 cm hosszú, és szárny fesztáv 12 cm. Rovarokkal, és virágnektárral táplálkozik.Minden évben hosszú vándorútra indul. Persze tenger felett, és vagy 1000km-t tud repülni megállás nélkül.Ja, és táplálkozás nélkül. Mexikó,és Kelet USA közt. Max 5 évig él. Persze nagy vonalakban. Ha ezek után bezárnád szegényt, akkor nagyon önző vagy. Ennyi erővel tarthatnál gólyát, vagy fecskét. Hidd el ezek a védett és nagyszerű madarak, csak a maguk természetében szépek, és hasznosak.
2010. jún. 4. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudod,csak a primitív ember akar állatot beszerezni azért,mert a néphülyítőben látta,és jajjmilyenaranyos.
2010. jún. 4. 22:27
 14/16 anonim válasza:
te hülye, barom állat. tartsd magadat ketrecben. az ilyenek azt érdemlik, akkor jól megtudod, hogy mire készülsz egy olyan teremtménnyel, aki szabadon tud csak élni. neked még egy hangyát sem javaslok, hogy tarts. "reklámban láttam..." beszarok...süllyedj el, de nagyon mélyre
2010. jún. 5. 02:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem van a kertben egy csomó, szabadon. :D Nagyon arik, imádom öket.
2010. okt. 28. 23:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen én is azért kérdeztem nagyon aranyosaaak :Dd
2010. okt. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!