Ti is szeretitek a galambokat ha igen miért ha nem akkor meg miért?
Én azt nem szeretem, ha valaki nem tesz a tagmondatok közé vesszőt. De lásd, kivel van dolgod, most az egyszer segítek.
* Ti is szeretitek a galambokat? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
* Városi galambokra gondolok, én nagyon szeretem őket, régebben meg nemrég is felrepülnek a kezemre stb. (értelmetlen tagmondat), szerintem nagyon aranyosak.
#16. Te jó ég!
Hogy jön ide az Instragramm, meg a 25 Millás ház?
Mi arra utaltunk, hogy szennyezzük a Földet.
Vagy te egy (erkélyes) barlangból írsz, ahol lábbal hajtós generátorral termelt árammal megy a számítógép meg az internet, és földön termelitek meg az összes ennivalótokat?
Gondolom ha ilyen tudatos vagy, akkor nem veszel műanyag palackos itókákat, semmilyen élelmiszert, aminek csomagolása van, áramot nem használsz, gázzal nem főzöl, mindenhová gyalog vagy biciklivel jársz.
Ja, és a barlangodat vegyszermentes környezetbarát tisztítószerekkel súrolod kórházi tisztaságúra. Ruhákat se vegyszerrel mosod. És még sorolhatnám...
Szerinted amiket használsz, azok hová kerülnek? Attól, hogy nem látod, igenis teleszarjuk (átvitt érteleben) a világot. Csak neked nem kell nézni a folyón úszkáló szemetet, meg a növekvő szemétdombokat....
Hogy szeretem-e? Persze, hogy szeretem. Sőt, bármikor többre értékelek egy galambot, vagy bármilyen más madarat, mint némely embereket, akár már itt is a válaszolók közt.
Azért szeretem, mert nem szennyezik a környezetet, nem hazudnak, nem lopnak, nem kell féljek, hogy kirabolnak és megkéselnek mikor hazafele tartok, nem erőszakolnak meg, nem játszanak állandóan atomfegyverekkel. csak hogy egy pár dolgot említsek.
Teljes önfeláldozással nevelik a fiókáikat, csak akkor választanak más párt, ha a jelenlegi elpusztul, nem panaszkodnak, nem hallgatnak éjjel 3kor lagzilajcsit és ha szólni merészelek másnap megmérgezik a kutyámat.
Szerinted van egyetlen egy dolog, amiért az emberek mellett voksoljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!