Melyik etetést ajánlanátok inkább?
Ma reggel, sétáltattam a kutyáimat, amikor az egyik elkezdett nagyon húzni egy azonosítatlan enyhén barnás gombóc felé. Odamentem megnézni, mégis mi ilyen érdekes, és megláttam, hogy egy kis galamb az. A korát saccolni sem tudom igazán. Repülni még nem tud, de próbálkozik idönként, a hasa és a háta még pelyhes. Kicsi kezem van de a markomban kényelmesen elfér. Kerestem fészket, de nem találtam. Megitattam és feltettem egy fára, nehogy valami macska el ne kapja. Délután a vőlegényemmel elvittük, megitattuk ismét (nagyon szomjas volt szegény), megpróbltuk megetetni száraz magokkal, kekszel, de nem evett, inkább összekucorodott és aludt egy keveset. Most este megpróbáljuk a vízbe áztatott magokat, hátha azt megeszi. Olvastam még, hogyha máshogy nem, meg kell próbálni "megtömni" vele, aztán majd hozzászokik. Megpróbáltuk a kisegerem lisztkukacait is, de gyorsan rájöttünk, hogy a galambok nem esznek ilyeneket.
Ti melyik etetést ajánlanátok? Adjunk neki magokat meg vizet, hátha maga is eszik; próbáljuk megetetni áztatott magokkal; vagy "tömjük meg"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!