Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Melyik etetést ajánlanátok...

Melyik etetést ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés

Ma reggel, sétáltattam a kutyáimat, amikor az egyik elkezdett nagyon húzni egy azonosítatlan enyhén barnás gombóc felé. Odamentem megnézni, mégis mi ilyen érdekes, és megláttam, hogy egy kis galamb az. A korát saccolni sem tudom igazán. Repülni még nem tud, de próbálkozik idönként, a hasa és a háta még pelyhes. Kicsi kezem van de a markomban kényelmesen elfér. Kerestem fészket, de nem találtam. Megitattam és feltettem egy fára, nehogy valami macska el ne kapja. Délután a vőlegényemmel elvittük, megitattuk ismét (nagyon szomjas volt szegény), megpróbltuk megetetni száraz magokkal, kekszel, de nem evett, inkább összekucorodott és aludt egy keveset. Most este megpróbáljuk a vízbe áztatott magokat, hátha azt megeszi. Olvastam még, hogyha máshogy nem, meg kell próbálni "megtömni" vele, aztán majd hozzászokik. Megpróbáltuk a kisegerem lisztkukacait is, de gyorsan rájöttünk, hogy a galambok nem esznek ilyeneket.

Ti melyik etetést ajánlanátok? Adjunk neki magokat meg vizet, hátha maga is eszik; próbáljuk megetetni áztatott magokkal; vagy "tömjük meg"?

2017. máj. 16. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj valami pépesebbet adni neki. (Legjobb lenne vizezett pulyka, vagy más baromfi táp.)
2017. máj. 16. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltunk neki vízbe feláztatott abonettet, meg ostyát adni, hát.... nem igazán értékelte az igyekezetünket :/
2017. máj. 16. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamelyik madarkorhazat felkellene hivni hogy mi a teendo ilyenkor
2017. máj. 16. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Addig addig próbálkoztunk, hogy az áztatott magokat és az abonettet elfogadta :) nem hittük el, hogy nem éhes, de úgy tűnik csak az volt, mert az első után már, ahogy lement nyitotta a csőrét
2017. máj. 16. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
youtub-on van magyar video,galambfioka etetésről,nézd meg
2017. máj. 17. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!