Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mennyi idő alatt bomlik le...

Mennyi idő alatt bomlik le egy galamb teteme?

Figyelt kérdés
Egy pár hete hallottam a kéményből hangokat pár napig. Először azt hittem, hogy a gyereket hallom a szomszéd szobából, aztán hogy egeret hallok. Harmadik napra rájöttem a hangokból, galamb lehet. Sajnos sehogy se tudtam hozzáférni, hogy segítsek neki. De azóta nem hallottam. Tegnap óta ellepték a legyek a házat. Valószínű a galamb lehet. Ezért érdekel, hogy mennyi idő alatt bomlik le egy galamb. Valószínűleg beledöglött a kéménybe.
2017. máj. 4. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudományos igényességgel még nem tanulmányozták a kérdést. Nagyban függ a lebomlás a külső feltételektől: hőmérséklet ill. lebontó szervezetek jelenléte. Ha döglegyek rápetéznek, akkor a nyüvek 2 héten belül megeszik a fehérjét (a szaru kivételével).
2017. máj. 4. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az jó lenne, akkor nem olyan sok idő, mire eltűnnek a legyek. Ami érdekes, hogy hogy jutottak be a lakásba a legyek....Az egyetlen lehetséges út a kandallón át. A kandalló a nappaliban van, viszont a legyek inkább a konyhában vannak, ami a nappaliból nyílik. Kinyitottam az ablakokat, hogy ki tudjanak repülni, nem vadászgatom őket. Így most nincs is légy a lakásban. Reggel legalább 5-6 légy volt a konyhaablakon. Tegnap este kábé ugyanennnyit csapott agyon párom. Itt nem szokott ennyi légy lenni, jó ha nyáron látok 5-6 legyet. (Angliában, kissé északabbra élek.)
2017. máj. 4. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!