Hogyan lehet tojást melegentartani?
Figyelt kérdés
Van egy kis tojásom amit szeretnék kikeltetni. Találtam a kertben de fészket nem láttunk sehol. Hogyan tudnék meleg helyet biztosítani a tojásnak? Köszi a segítséget!2017. ápr. 16. 21:05
1/9 anonim válasza:
Annak szerintem már annyi...
amúgy meg sehogy, mivel nem tudni milyen madár tojása, hány fokon kell tartani
2/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg feketerigótojás. Nem akarom felnevelni csak estére kéne vmi meleg holnap hívnám az MME-t.
2017. ápr. 16. 21:20
3/9 anonim válasza:
Hát annak elég jellegzetes a tojása...
Jó kérdés, hogy egy feketerigó tojással foglalkozik-e az MME? Mert ha egy sastojás lenne azt mondanám tuti... de így nem tudom...
4/9 A kérdező kommentje:
25000 Ft az értéke szóval szerintem igen...
2017. ápr. 16. 21:35
5/9 anonim válasza:
Az csak egy eszmei érték, nem annyiért lehet megvenni :D
amúgy a verébnek is annyi az eszmei értéke...
szerintem nem fognak vele foglalkozni mivel nem veszélyeztetett fajról van szó
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnálnám, azért megpróbálom. :/
2017. ápr. 16. 21:39
7/9 anonim válasza:
Próbáld meg, kiváncsi vagyok mit mondanak :)
De szerintem nem fognak vele foglalkozni.
Hát a természet ilyen sajna, gondolj bele egy viharban hány tojás/fióka pusztul el....
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos telefonbeszélgetésre nem kerülhetett sor. :( 2x hívtam őket de nem vették fel aztán pedig a húgom összetörte a tojást
2017. ápr. 17. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!