Mi nyír ki 100 tyúkot egy este?
Nyest volt,felvettem kamerával,majdnem meg is fogtam,de a csapda a farkára zárodott rá és nem tudott bezárodni a csapda a farka miatt..
Csináltam még két csapdát,de gondolom pár napig tuti nem fog vissza jönni...
És csalinak egy élő tyúkot kötöttem bele,a mérete 35cm magas 30cm széles és 100 cm hosszú,ha visszajön ez a csapda tuti megfogja akkor majd teszek fel képet.
Rendesen megtanít vadászni,de egyszer úgy is elkapom...:D:D:D:D:D
Na most adsz a pofájának a csirkékért ! :)
Szegény állat csak éhes, azért vadászik.
Na de ha hagynánk, akkor "szegény" ember is éhes maradna!
Szóval kapd csak el! Jó lesz szőrmének a lányok nyakába ha kikészítteted, csak keresni kell rá embert aki ért hozzá. Aztán lehet vele dicsekedni, hogy így jár aki hozzád megy tyúkot lopni. :D
A csirkeinfluenza, hehe :)
Még esetleg a csupakabra lehet.
Görényjellegű lesz az, régen idomított vadászgörényekkel nyiffantották ki ezeket.
Likvidáld a kis mocskot, beöltözöl csirkének éjszakára, kotkodálsz. Attól függően mennyire intelligens a dög, kiszúrja, a nagydarab tyúknál duplacsövű van és bagózik.
Vaaagy etetéskor megtalál az asszony fej nélkül, esetleg megfagyva.
majdnem megfogtam csak a farkárazárodott a csapdám,és visitott egyet,azóta nem láttam..
De tuti jönni fog megint ha majd füti az izgalom,vagy ha elmulik a farka fájdalma...:D:D:D:D:D
Úgy is elkapom egyszer...és akkor bunda lesz belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!