Galambfiókát hogyan lehet felnevelni?
Figyelt kérdés
Ma találtam az udvarunkban egy fiókát, nem tudom honnan eshetett ki, meg azt sem, hoyg mennyi idős lehet. Nem olyan pici már. Mivel a fészekbe nem tudom visszarakni, szeretném felnevelni én.2010. máj. 1. 16:30
1/7 anonim válasza:
Áztass be magokat vízbe és hát kissé olyan mintha megtömnéd de hidd el egy idő után megszokja és nyitja a száját. Apukám sokszor nevelt fel galambot régebben így.
2/7 anonim válasza:
szia.
mi is igy csináltuk tavaly ,hoyg vizbe ázattuk a buzát,és azzal etettük.ha már nagybb lehet tud egyedül is enni,a miénk nem tudott,ö alig volt pár napos mikor találtuk.csak igy lehet.sok sikert hozzá,és kitartást.amiénk épp most kelti i elsö fiokáit szekrény tetején.jaa,és ha felneveed utánna nem szabadulsz töle,mi sem tudtunk el akartiuk engedni mikor felnöt,de ha kiettük az ablakon bejött az ajton,és forditva.
3/7 anonim válasza:
Ha vannak otthon díszmadaraid (pintyek, kanárik), akkor az eleségüket áztasd be vízbe, aztán csomagold a kismadarat paíprzsepibe. Nyisd ki a csőrét és tömd a csőrébe a magot. időnként vegyél az újjadra egy kis vizet és csöpögtesd a csőrébe. Mindig frissit áztass, mert a romlott magtól el is pusztulhat. Az én is kis városi galambomat mama tanította repülni, aztán soha nem akart elmenni. Mindenhová követett, ült fejemen, a vállamon és még "puszit" is adott. Nem lehet elengedni, te leszel a családja, ha szereted, szeretni fog. Nekem sok évig megvolt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de szegényke reggelre meghalt:( pedig kapott enni is meg inni este...
2010. máj. 2. 13:43
5/7 anonim válasza:
Megüthette a begyét, amikor kiesett, vagy pedig légzsákos lett, akkor belső vérzés. Szegény madárka.
6/7 anonim válasza:
nekem is van most egy kis galambom a vihar sodorhata le. azt szeretnem kerdezni, hogy galambok nem esznek olyat hogy kukac, giliszta...?
7/7 anonim válasza:
Nem. A galambok magokat esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!