Hogy kell felnevelni kézzel a ninfapapagájt? Mit kell neki adni enni? és hogy? Itatni?
lassan kikelnek a kisnimfáim! Nagyon szeretném kézzel felnevelni őket. csak nem tudom mit hogy.. ezért kellene egy kis segítség! nem lesz baj a nagymadaraknak ha kiveszem a kicsiket? (nem szelídek a nagyok)
olvastam h valaki 3 hetesen kezdte őket kézzel nevelni...
Nagy Péter - A papagájok tenyésztése, keltetése és kézzel felnevelése
Amíg nem olvastál szakirodalmat, nem beszéltél hozzáértőkkal, addig felejtsd el, hogy kézzel nevelsz. Félrenyel, begyullad a begye, stb stb stb.
Ha 10 napos koruktól kiveszed őket naponta akkor is szelíd lesz, kézzel orlux hanmix-et vegyél először a vizet melegítsd fel keverj bele annyi port, hogy tejbegríz állagú legyen és fecskendővel annyit adj neki, amennyit kér. Arra nagyon figyelj, hogy kiürüljön a begye, mert ha ráetetsz akkor begygyulladásban elpusztul
Az etetés rendje:
2 hetes korig 2-3 óránként
3-4 hetes korig 3 óránként
5-6 hetes korig 5 óránként
7-8 hetes korig napi 3 alkalommal
9-10 hetes korig reggel és este
10-11 hetes korig már csak esténként
Nagy Péter
nem erre voltam kiváncsi....
utolsónak köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!