Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit tegyek, hogy a papagájom...

Mit tegyek, hogy a papagájom ne féljen a kezemtől?

Figyelt kérdés
Mindkét hullámosom nagyon kis szelíd, odajönnek hozzám, puszit adnak, ha tehetnék egyfolytában rajtam lógnának. Viszont az egyikük valamiért fél a kezemtől, ha felé nyúlok pánikszerűen menekülne, és ha csak lerakom a kezem akkor is nagy ívben elkerüli, ételt is csak nagyon ritkán fogad el kézből. Nem emlékszem rá, hogy bármi trauma érte volna, sosem bántottam őket, és igyekszek nem hirtelen mozdulatokat tenni, mikor a közelükben vagyok.

2016. nov. 13. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbáld a másikat kézből etetni,stb és így csalogatni a kis félőse. És akkor idővel talán rájön hogy nem veszélyes a kéz.

De egyébként akadnak olyan egyedek akik valamiért félnek a kéztől, az embertől nem,vállra ülnek,stb de a kéztől tartanak.

2016. nov. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!