Hullámos papagájom repülés közben a földön landolt, még csak most tanul repülni. Lehet baja?
Figyelt kérdés
Szegényke a parkettán csúszva állt meg, futottam, de nem sikerült elkapni. Elkábult egy kicsit, de aztán magához tért, azóta boldog, olyan, mintha nem lenne semmi baja, eszik, iszik rendesen, eleven. Ugye nem lehet baja belőle? Nagyon féltem.2016. nov. 5. 21:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lett, főleg ha csúszva landolt. Nálunk is megesik ilyen, főleg mikor levedlenek 1-2 olyan tollat ami a repüléshez kellene.
2/3 anonim válasza:
Legközelebb ne fuss utána, mert esetleg rálépsz, vagy a nagy igyekezetben úgy kapod el röptében, hogy eltörik a szárnya.
Nálunk sokszor költöttek a hullámosok, amikor elkezdtek a fiókák repülni, egy-két napig kamikaze üzemmódban működtek, de soha nem lett bajuk.
Ha felnőtt papagájod van, aki most tanul repülni, akkor tovább fog tartani, és lehet, hogy soha nem lesz az igazi. Az egyik tojóm volt ilyen, őt úgy vettük, hetekig próbálkozott, de botrányosan repült, soha nem tudott visszamenni a ketrecre se.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam! :)
2016. nov. 5. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!