Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit tegyek a csirkémmel? (fontos)

Mit tegyek a csirkémmel? (fontos)

Figyelt kérdés
Az egyik csirkénket ütés érte és úgy viselkedik mintha nem ismerne fel pedig nagyon szelíd. De mikor megtaláltuk a rács alatt akkor onnantól nagyon rémül volt, rikácsolt és menekült előlünk. Nem tört el semmije de akkor a fejét érte az ütés? valmiféle sokkhátás érte? Meggyógyulhat?
2010. ápr. 25. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez egyszerű: megütötted, megijedt, azóta fél h újra megütöd.
2010. ápr. 26. 09:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Ok szarjál nyugodtan csak ne itt mert büdös lesz...

JA és már megmondtam nem én ütöttem meg...

Inkább választ várnék mert bármennyire is nehéz ezt felfogni én szeretem az állatokat én nem tanyán élek hanem kertesházban és nekem ez komolyan nagyon fontos mert simán elpusztulhat... aki nem szereti az állatokat az mért szól bele az állatos témába??

2010. ápr. 26. 14:36
 13/14 A kérdező kommentje:
am bocsi ha túl kemény vok de nagyon aggódom érte aki komolyan szereti az állatokat bármiről is legyen szó az tudja mit érzek
2010. ápr. 26. 14:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a csirekkel?
2010. júl. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!