Mit tegyek a csirkémmel? (fontos)
Figyelt kérdés
Az egyik csirkénket ütés érte és úgy viselkedik mintha nem ismerne fel pedig nagyon szelíd. De mikor megtaláltuk a rács alatt akkor onnantól nagyon rémül volt, rikácsolt és menekült előlünk. Nem tört el semmije de akkor a fejét érte az ütés? valmiféle sokkhátás érte? Meggyógyulhat?2010. ápr. 25. 21:18
2/14 anonim válasza:
nekem a papagájommal volt ilyen :( el kellett altatni, mert olyasmi betegsége lett,mint nálunk az epilepszia :(
vidd el egy dokihoz!!
3/14 anonim válasza:
Mi volt az ütés oka??
Nem kéne kínozni a csirkéket!!
Amugy pár nap és kiheveri, de legközelebb nem kell fejbehajítani ha hangosan kotkodácsol! :D
4/14 anonim válasza:
Én még nem láttam csirkét állatorvosnál, de ha gondolod vidd el... Bár maga az, hogy megnézi az orvos drágább lesz mint, maga az állat. De lehet, hogy pár nap múlva nem lesz semmi baja.
5/14 anonim válasza:
lehet hogy kisebb agyrázkódása lett, de sztem azt pár nap alatt kiheveri. Az meg tök normális, hogy az eset után menekült előletek, biztos pánikba esett szegényke
6/14 anonim válasza:
21.20 ez egy bizonyos szintre vall:( szegény pipi rem meggyogyul
7/14 A kérdező kommentje:
Nos aki azt írta hogy vágjuk le annak írom h ő családtag ezért SOHA nem fogjuk levágni.
És nem hajítottuk fejbe hanem rádőlt egy rács...nemtudom tudsz-e olvasni mert már írtam...
A többieknek köszönöm a válaszokat. Remélem nem pusztul el.
2010. ápr. 25. 21:29
8/14 anonim válasza:
HÁHÁHÁ beszarok ezen a kérdésen:D
tyúkot tartani házi kedvencnek?:D:D
hát elég érdekes
főleg egy vidéki embernek (mondjuk lehet h te is az vagy)
de végülis belegondolok tök aranyos XD
9/14 anonim válasza:
A traumatikus amnézia tipikus esete,először családtagnak számító csirkéknél figyelték meg.Kinövi.
10/14 anonim válasza:
nekünk is volt házi kedvenc kakas:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!