Csak én nem bírok betelni ezzel a nyávogó papagájjal? :DDDD
A kakadu is papagáj.
Csak nehogy túlzásba vidd a rajongást...
Mert nem kéne hozzáértés nélkül egy videó alapján papagájt venni.
Ezt csak azért írom mert sajnos sokan teszik ezt. Jaj de aranyos nekem is kell egy... Aztán fogalmuk sincs milyen kiszámíthatatlan,érzékeny vadállatok és mik a szükségleteik így aztán meglepődnek amikor a rossz tartási körülmények miatt hamar elkezdik tépni a tollukat, agresszívak lesznek vagy úgy ordítanak egész nap hogy a környéken mindenki hallja...
Kérdező: A papagájok valóban nem valók kedvencnek. Egyáltalán nem kéne őket tartani. De már késő, rengeteg van belőlük fogságban.
Másrészt szerencsére nem csak úgy lehet papagájt tartani hogy egész életében be van zárva egy kalitkába. Aki rájön erre és érdekli a madara jóléte az csinál szépen egy kinti nagy röpdét nekik. Úgy a legjobb nekik. Esetleg szobai röpde vagy egy egész szoba nekik...
Ha már fogságban tartjuk őket az utóbbi megoldás az ami nekik is jó: [link]
#5 De nem az állatkertnek kéne lennie a nagy megoldásnak...
Az állatfajok nem maguktól halnak ki hanem az ember miatt... Inkább azokat az embereket kéne bezárni sőt inkább lelőni akik őket lövik le a vadonba. És akkor békésen élhetnének tovább a természetben ahelyett hogy megmentés címszóval bezárják őket.
Azok az "állatkertek" ahol hatalmas, több hektárnyi helye van pár szem állatnak is na azok még elfogadhatóak. Tévében láttam hogy van olyan is ahol autóval viszik nekik a kaját és mennek sokáig hogy a nagymacskák menjenek,fussanak a kaja után mielőtt megkapják akárcsak a természetben.
Na de egy nagyvárosi állatkert ahol tök kicsi helyük van, nincs mit csinálniuk, ingerszegény a környezetük mert nem csinálhatnak semmi számukra természetes dolgot...
igen, de jobbhíjján marad az állatkert
micsoda? a bal alsó kép jó egy madárnak? az utolsó nem rossz ez valami költséghatékony megoldás, hogy kell ilyet építeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!