Kinek mennyi ideig nem akar enni az uj papagaj?
Figyelt kérdés
Tegnap kapott anyum nagy sandort es nem akar enni,picit csipett az almaba.. Mennyi ideig normalis ez? Hogy tudnank neki segiteni az uj helyehez szoktatasahoz? Meg kicsi amugy nem felnott!2016. szept. 4. 11:09
1/2 anonim válasza:
én úgy vettem észre (igaz nekem csak hullámosom van), hogy 2-3 napig békén kell hagyni aztán annyi idő alatt megszokja az új helyét az új zajokat stb és nekiáll élni az életét :D
2/2 anonim válasza:
A Nagy testű papagájok nem esznek olyan gyakran, meg még mivel fél ezért nem mer enni.
Várni kell vele egy kis időt, ahogy előttem írták kb 2-3 nap.
Az én Hullámosaim kb 2 nap után ettek először a Nimfám 1 nap után,ők állat kereskedésből vannak, a hegyim meg tenyésztőtől és ő azonnal evett, már mikor raktam be neki az etetőt és ügyködtem a felszerelésével közben ő meg lopkodta a magokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!