Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Lehetséges, hogy azért veri a...

Lehetséges, hogy azért veri a lány hullámos papagáj a fiút, mert az nem akar párzani?

Figyelt kérdés

Van ket hullamosom, nemrég vettem oket, az allatkereskedesben azt mondtak, hogy 5-9 honaposak. A lany allandoan maszik ra a fiura, rateszi a labat, es sokszor ”hason fekszik” (majdnem fekszik, a hasara ereszkedik teljesen) es nyomja magat a fiuhoz. Ezzel fejezheti ki azt, hogy fiokakat szeretne? viszont a fiu nem csinal semmit, lehetseges ezert ugrik ra a lany es veri le mindig a foldre az ulokerol? Probaltam mar betennni odut, de meg se neztek, es ugy tudom, hogy ilyen idosen meg nem ivarerettek...

Koszonom elore is a valaszokat

2016. febr. 4. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínű. Egyébként nem szabad ugyanabban a kereskedésben venni a pár mindkét tagját, mert elképzelhető, hogy testvérek és az az ivari érdeklődés hiányával is járhat (a csökevényes utódok esélyének megemelkedéséről nem szólva).
2016. febr. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!