Barázdabillegető fióka ül kint és a földön etetik a szülei-mit tegyek?
Tévhit amit az első írt... azt csak a gyerekek fejébe dumálják bele, mer egy gyerek nem tud óvatos lenni semmivel. Szerintetek akik madarakat tenyésztenek vagy állatvédők hogyan gyűrűzik meg a madarakat fiatalon? Ha tudod hol a fészke nyugodtan felrakhatod a helyére.
Falun nőttem fel s rengeteg fiókán segítettünk szüleimmel. :D
Csak nyugodtan. (nagybácsim versenyekre tenyészt galambokat - az összeset meg kell gyűrűzni)
sajnos az udvar közepén fürkésztem 2 percig hol csipog olyan közel a madár mikor lenéztem és a lábam előtt üllt. egyből felvettem. de a madarak többségének nincs szaglása. ez az emlősöknél tilos főleg hogy bántsuk a kicsit.
kerestem a fészket de sehol nem találtam. hátra vittem, ott mászott fel a köveken álló száraz gallyakra, most néztem-etetik a szülei. nem tudom meddig tart hogy felnőjön de 3 macskára kell most így figyelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!