Reggelente hallom, hogy az ereszcsatorna és a tető között fészkelő (verebek? - is? ) kopognak valamivel. Ezek lehet, hogy leeszik fölülem a házat? (a téglákat, ill. a vakolatot a téglák közül)?
Persze eszik csak nagyon lassan. Egyszer arra fogsz ébredni h nem lesz plafon.
Hagyd őket békén majd elmennek
Igen, a veréb fő tápláléka a vakolat, a tégla, és néha szoktak maltert is nassolni.
Azért kopognak, mert nyilván fészkelődnek, mocorognak, jönnek-mennek-repkednek.
HA mást is zvar, kérjétek meg a közös képviselőt, hogy keressen egy szakembert, aki áttelepíti a madarakat.
Manzárdot terveznek.
Hogy ehetné le egy veréb a házat..
Esetleg fészketraktak az eresz alá, mocorognak.
Ez ilyen darwin díjas kérdés
Akkor lenne komolyabb gond ha szalmaház lenne, és kárt okoznak a szigetelésben
Biztos, hogy a csőrük kopogását hallod? Tetőtéri szobám van, pont rálátok a szomszéd ház tetejére, és szoktam látni meg hallani is, ahogy a verebek az ereszben "futkároznak". A kopogó hang az a karmuk, ahogy minden egyes ugrásnál odaverődik. Falat bontani még nem láttam egyiket se. :)
De nem tudom mi lehet ez náluk. Egyszerre 3-4 szokott ott lenni, olyan mintha játszanának, vagy valami viaskodás lehet, mert eddig úgy vettem észre, hogy a hímek csinálják ezt. Lehet Nálad is csak ez a szitu, nem pedig a tetőt bontják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!