Mit csináljak a galambokkal? Hogy irtsam ki őket?
köszi, kipróbálom.
régebben fekete színű madár sziluettet raktam ki, az kb 1-2 hétig jó is volt, csak aztán rájöttek mi a szitu.
De akk valami művarjút megbróbálok beszerezni, hátha segít.
Erre mi is gondoltunk már, csak az a kérdés, h így nem lehet fertőzést, betegséget elkapni tőlük?
Mert úgye annyi betegséget lehet kapni az ürüléküktől is, de nem tudom. Amúgy régen apukám azért tarotta őket, és megetteük. (én akkor még kisgyerek voltam.) De ezek már elvadultak és nem mi tartjuk őket.
Szia, a galamb ürüléktől nem betegszetek meg! Ez már tény!
De nem hiszem hogy túlságosan egészséges lenne ha városi galambokat ennétek vagy falun vagy?
A padlásra valahogy felmennek nem?
Zavarjátok ki őket, aztán foltozzátok be a lyukat. A magnón lejátszott vadmadár-hang, lehet hogy bejön
Látom megoszlanak a vélemények a betegségterjesztésről. Falun lakunk.
A lyukakat már megszüntettük, de ezek még így is bejutnak, mert úgy van, h a padlás a sátortető kb. 1-1,5 m magas része, de a ház egyik oldala alacsonyabra va csinálva, így ott is ferde plafonos helység van, ami nincs beépítve. És ott bemennek és onnan fel tudnak menni, de azt most megoldjuk. Ma felmentem a padlásra, már kb. 1 hónapja nem voltam, azt hittem, h nem tudnal bemmeni, erre megint ot volt 5 tojás, azt kidobtam, plusz kikeltettek 4 fiókát. Azokkal mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!